relatiegeschenken-boerderijwinkel-de-mosselhoeve

Op zoek naar een relatiegeschenk?

Wij verzorgen pakketten met heerlijke producten uit de streek. Naar eigen wens samen te stellen. Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden. Openingstijden van maandag tot zaterdag van 9.00 - 17.00 uur. Zondag gesloten!

Lees verder
Kerstpakketten Boerderijwinkel De Mosselhoeve

Kerstpakketten

Op zoek naar een cadeau voor in de decembermaanden?? Dan moet u bij Boerderijwinkel de Mosselhoeve zijn. Een pakket of mand vol met heerlijke producten uit de streek, Geheel naar eigen wens, smaak en budget samen te stellen. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst.

Lees verder

Relatiegeschenken

Op zoek naar een relatiegeschenk met heerlijke ambachtelijke streekproducten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Keuze uit verschillende pakketten, uiteraard naar eigen wens samen te stellen. Voor vragen of bestellingen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 0629408921. Wij zijn u graag van dienst.  

Lees verder

Weer heerlijk vers boerderij ijs verkrijgbaar

Weer heerlijk vers boerderij ijs verkrijgbaar in de smaken Aardbei, Advocaat, Chocolade, Karamel-zeezout, Room, Stracciatella, Vanille, Witte chocolade en Yoghurt-kers.

Lees verder

Nieuwe aardappelen vanaf nu verkrijgbaar

Vanaf nu zijn de nieuwe aardappelen weer bij ons verkrijgbaar!

Lees verder

Onze nieuwe website is online!

Sinds kort hebben wij ook een eigen website. Kijk rustig rond, kom gezellig bij ons langs of neem contact met ons op.

Lees verder